Συμμετοχή του Potato2up στο Smart Innovation Symposium #3

Το πρόγραμμα “POTATO2UP”  παρουσιάστηκε στο Smart Innovation Symposium #3, από την  Geosystems Hellas στο συνέδριο με θέμα “Έρευνα και Καινοτομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, σε συνδυασμό με το διεθνές συνέδριο RETASTE: Rethink Food Resources, Losses, and Waste Third International Conference 2023, στις 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Η παρουσίαση του έργου R&D “POTATO2UP”, προσέλκυσε την προσοχή λόγω της εστίασής της, στη βελτίωση των πρακτικών βιολογικής καλλιέργειας πατάτας. Το έργο POTATO2UP στοχεύει στην αύξηση της ποιότητας της παραγωγής και της ανθεκτικότητας στις ασθένειες. Ευχαριστούμε θερμά τους επισκέπτες που επισκέφτηκαν το περίπτερό μας για το ενδιαφέρον τους.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ευκαιρία για συζήτηση θέτοντας τις βάσεις για τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων μεταξύ εμπειρογνωμόνων, επιχειρηματιών και εκπροσώπων της βιομηχανίας που ασχολούνται με διάφορες πτυχές της παραγωγής, της διανομής, της κατανάλωσης και της διαχείρισης αποβλήτων τροφίμων. Η Geosystems Hellas είχε τη τιμή να συμβάλει σε αυτόν τον σημαντικό διάλογο εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη για όλους τους φορείς που συμμετείχαν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα ενδιαφέροντα νέα και καινοτόμες εξελίξεις!

Μετάβαση στο περιεχόμενο